Elkészítés: A cukkinit megmossuk, leszárítjuk és hosszában 16 vékony szeletre vágjuk. A szeletek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, 15 percig állni hagyjuk.
Közben a fokhagymát megtisztítjuk, és az olajbogyókkal meg a bazsalikomlevelekkel együtt finomra vágjuk. A fenyőmagot bevonatos serpenyőben, szárazon kicsit megpirítjuk. Összekeverjük az egészet az olajjal, ízlés szerint citromlével, sóval, borssal.
Kettéosztjuk, és a felébe belekeverjük az áttört sajtot és túrót.
A sütőt grillfokozatra előmelegítjük. A cukkiniszeleteket leszárítjuk, sütőpapírral bélelt sütőlemezre fektetjük. A fűszeres olajjal megkenjük, és a sütőben kicsit megpirítjuk, majd hűlni hagyjuk. A bagettet felszeleteljük, és a sütőben azokat is megpirítjuk.
Minden cukkiniszeletre 1 evőkanálnyi sajtos keveréket rakunk, és feltekerjük, fogvájóval rögzítjük. Minden tekercset 1-1 bagettszeletre fektetünk. A maradék fűszeres olajjal átkenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.