Elkészítés: A kelkáposztaleveleket bő, sós vízben óvatosan megfőzzük, de vigyázzunk, hogy ne főjön szét. A rizst ételízesítős vízben megfőzzük.
Az apróra vágott zöldségeket kissé megpirítjuk (dinszteljük). Először a keményebb zöldséget (pl. a sárgarépát) tesszük a serpenyőbe. Fűszerezzük, és hozzákeverjük a rizst. Azután levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt, belekeverünk 1 pohár tejfölt, a reszelt sajtot és a tojásokat.
A kelkáposztaleveleket megtöltjük ezzel a töltelékkel, feltekerjük, majd kivajazott tűzálló tálba rakjuk, a tetejét 1 pohár tejföllel meglocsoljuk, azután forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.