Elkészítés: A lapokhoz 7,5 dkg margarint, 5 evőkanál tejet, 5 evőkanál mézet és 22 dkg cukrot vízgőz felett felolvadásig, vagyis jó habosra keverünk elektromos keverőgéppel. A gőzről levéve hozzádolgozzuk a szódabikarbónával elkevert lisztet és a tojásokat. Könnyen nyújtható tésztává dolgozzuk, szükség esetén tehetünk még hozzá egy kis tejet.
4 cipóra osztjuk, tepsi nagyságúra kinyújtjuk, és a tepsi hátoldalán a tésztalapokat világosra sütjük egyenként.
Ugyanakkora tepsiben megsütjük a piskótát. Ehhez a tojásokat a cukorral elektromos habverővel kb. 8 perc alatt habosra keverjük, fakanállal hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet is. 180 fokon sütjük a lapokat és a piskótát is.
A krémhez a búzadarát a tejjel és a cukrokkal felfőzzük, majd kihűtjük, és margarinnal habosra keverjük.
Sütemény összeállítása: mézes lap baracklekvárral kenve, mézes lap a krém felével megkenve, piskótalap a krém másik felével kenve, mézes lap baracklekvárral kenve, mézes lap. Amikor összeállítottuk, nehezéket teszünk a süteményre, 1 órát lenyomatjuk.
A mázhoz a csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, és a süteményt bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.