Elkészítés: A cukkint felszeletelem, sózom, borsozom. A sonkát felszeletelem, harmadolom. A sajtszeleteket kettévágom.
A cukkiniszeletek közé (kettesével) a sonkát és a sajtot berakom, majd duplán panírozom (lisztbe, felvert tojásba és prézlibe, majd ismételten tojásba és prézlibe forgatom). Bő olajban megsütöm.
Tálaláskor a tányérra helyezem a pitypangleveleket, sózom, borsozom, facsarok rá citromlevet, locsolok rá olívaolajat, ráhelyezem a paradicsomszeleteket, az olívabogyó, a kapribogyót, a rántott cukkiniket, nyomok rá majonézt, s díszítem bazsalikomlevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.