Elkészítése: A tojássárgáját a cukorral habosra verjük, a lisztet hozzáadva jól kikeverjük, és a borral felengedjük. Gőz fölött, kevergetve krémmé főzzük, majd kihűtjük. A barackot meghámozzuk, kimagozzuk, kockákra vágjuk, és a krémbe forgatjuk. A dinnyét félbevágjuk (mint a zsemlét), kimagozzuk, és a húsát úgy vájjuk ki, hogy a héjon csak kisujjnyi vastagságú maradjon. A kiszedett dinnyehúst kockákra vágjuk, a tojáskrémbe keverjük, és a kivájt fél-dinnyékbe halmozva behűtjük. A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, porcukorral ízesítjük, és a töltött dinnye tetejére nyomjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.