Elkészítés: A liszttel elmorzsoljuk a margarint, majd hozzáadjuk az élesztőt, a sót, és annyi tejfölt hogy a tészta könnyen gyúrható legyen. Ezután cipót készítünk belőle. 30 percig pihentetjük, majd 0,5 cm vastagra nyújtjuk, és 4-5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Minden másodikat kiszúrjuk, így egy lyukas és egy sima korongot kapunk. A tojást felverjük, megkenjük vele a korongokat, és ráhelyezzük a lyukasakat. Margarinnal kikent sütőlapra helyezzük a pogácsákat és előmelegített sütőben világossárgára sütjük. A krémhez a sajtszósz port simára keverjük a tejjel és felfőzzük. A margarint kihabosítjuk és összekeverjük a sajtszósszal, majd belekeverjük a reszelt füstölt sajtot. Ha a pogácsa kihűlt a közepébe töltjük a krémet és a tetjét megszórjuk reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.