Elkészítés: A tésztához a 2 dl langyos cukros tejben az élesztőt felfuttatjuk, majd a lisztet, a sót és az olajat hozzáadjuk, és a tésztát simára gyúrjuk. A maradék tejből annyit adunk a tésztához, amennyit felvesz. Picit pihentetjük.
A szószhoz a hagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk az apró kockára vágott paradicsomot, a préselt fokhagymát, a levével együtt megpároljuk. A sóval vigyázni kell, mert a füstölt hús is sós, és könnyen el lehet sózni.
Összeállítás: a tésztát kb 40 cm átmérőjű kerek formára nyújtjuk. A szélére kirakjuk egy csíkban a virsliket, ráhajtjuk a tésztát. 2 cm-re bevágunk, hogy átvágjuk a virsliket. Majd a virsliszeleteket 90 fokban elfordítjuk. A tészta közepén elegyengetjük kézzel, középre beöntjük a pizzaszószt, megszórjuk a füstölt hússal (vagy bármilyen feltéttel) és sajttal.
200 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.