Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, hosszában kettévágjuk, a sárgákat kivesszük, majd a juhtúróval (vagy tehéntúróval) együtt áttörjük. Sóval, apróra vágott tárkonylevéllel, reszelt gyömbérrel fűszerezzük, habverővel simára, krémesre keverjük.
A megmosott póréhagymát vékony karikára szeljük. Serpenyőben 4 dkg vajat hevítünk, a póréhagymát benne üvegesre pirítjuk, majd átöntjük egy tűzálló tálba, és egyenletesen elterítjük.
A főtt tojásfehérjét a túrótöltelékkel megtöltjük, és a párolt hagymakarikákra szépen egymás mellé rakjuk.
A tejfölt összekeverjük a tojássárgájával, kissé megsózzuk, és belekeverjük a reszelt sajtot. A tojásokat ezzel a mártással leöntjük, és a forró sütőbe tolva szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.