Elkészítés: A tojásokat mosás után felütjük, és egy nagy keverőedénybe tesszük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és robotgéppel vagy villával felverjük, ezután beleöntünk 1 dl tejet, és még egy kicsit keverjük. Mikor ezzel kész vagyunk, az így kapott tojásunkat 3 részre osztjuk, és egyenként egy 30 cm átmérőjű kiolajozott serpenyőben kisütjük. Megfordításnál vigyázzunk, ne sérüljenek, ha valamelyik mégis megsérül, az lesz majd a tortánk közepe. :-) Az így kapott omlettjeinket tegyük hűlni, és készítsük el a többi hozzávalót.
Bontsuk ki a tonhalas konzervet, öntsük le róla a levet, ezután tegyük egy keverőedénybe, egy kis borssal ízesítsük, és adjunk hozzá 50 dkg majonézt. Ezt bot mixerrel dolgozzuk át, és tegyük hűtőbe.
Szedjük szét a jégsalátánk leveleit, mossuk át, ezután a vastag részeket vágjuk le róla. A 2 paradicsomot konyhai szeletelővel szeleteljük 1-2 mm vastag szeletekre. A fél kiló trappista sajtot pedig kislyukú reszelővel reszeljük le.
Most már csak össze kell rakni, és kész is a finom spanyol tonhalas omlett tortánk! ;-) Az összerakása a következő: vegyünk elő egy nagy lapos tányért, fektessük rá az első omlettet, kenjük meg a majonézes tonhal felével, fedjük le a jégsalátával úgy, hogy ne lógjon ki, szórjuk rá a reszelt trappista sajt felét, ennek a tetejére fektessük a paradicsomszeleteket. Ezután jöhet a második omlett a tetejére, ismételjük meg a feltétet. Mikor ezzel is megvagyunk, helyezzük a tetejére a 3. omlettet, kenjük meg a tetejét a maradék majonézzel, és tetszés szerint díszítsük a tubusos tonhalpástétommal. Jó étvágyat kívánok! :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.