Elkészítés: A pennét megfőzöm sós vízben.
A sajtmártáshoz 1 kávéskanálnyi vajat felolvasztok és kb. ugyanannyi lisztet teszek hozzá. Amikor már színe van, egy kis vizet öntök rá, majd beleteszek fél leveskockát. Felöntöm tejszínnel (vagy tejjel, de a tejszín jobb), és teszek bele kockasajtot, reszelt trappistát (bármi, ami sajt), majd sózom, borsozom, szerecsendióval ízesítem, összekeverem.
Innentől már csak össze kell önteni a hozzávalókat: a pennére a kukoricát, a tonhalat, a felkockázott paradicsomot, végül a sajtmártást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.