Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük. A hagymát apróra vágjuk, és margarinon megpároljuk, majd megszórjuk a liszttel, és felengedjük a tejjel. Ízesítjük, és állandó keverés mellett besamelt főzünk belőle. Ha kell, a tejet még pótoljuk. Hozzáadjuk a reszelt sajt felét. Belekeverjük a majonézt és a citrom levét is. A zöldségeket mikróban puhára pároljuk. Végül a besameles szószt összekeverjük a tésztával, a zöldséggel és a levétől lecsöpögtetett tonhalal. Jól kikent tepsibe tesszük, a maradék reszelt sajttal megszórjuk. Közepes hőmérsékletű sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.