Elkészítés: A zöldborsót megpárolom, a főtt tojást cikkekre vágom, a jégsalátát megmosom, majd csíkokra vágom, a színes paprikákat felkarikázom, a paradicsomot cikkekre vágom.
A tonhalat lecsöpögtetem, majd villával
szétnyomkodom. A joghurtot citromlével, sóval, borssal, cukorral elkeverem.
A jégsalátát, a zöldborsót, a paradicsomot, a tonhalat és a paprikát összekeverem, majd tálra halmozom, a mártással meglocsolom, rárakom a cikkekre vágott főtt tojásokat, megszórom a felaprított metélőhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.