Elkészítés: A zöldborsót megpárolom, a főtt tojást cikkekre vágom, a jégsalátát megmosom, majd csíkokra vágom, a színes paprikákat felkarikázom, a paradicsomot cikkekre vágom.
A tonhalat lecsöpögtetem, majd villával
szétnyomkodom. A joghurtot citromlével, sóval, borssal, cukorral elkeverem.
A jégsalátát, a zöldborsót, a paradicsomot, a tonhalat és a paprikát összekeverem, majd tálra halmozom, a mártással meglocsolom, rárakom a cikkekre vágott főtt tojásokat, megszórom a felaprított metélőhagymával.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.