Elkészítés: A tartármártáshoz a tojássárgákat jól elkeverjük a mustárral, majd az olajat elkezdjük hozzá adagolni cseppenként, nagyon lassan, kézi vagy gépi habverővel folyamatosan keverve. A végén ízesítjük csipet sóval, porcukorral, borssal és pici citromlével. Ehhez a majonézhez adunk 1-2 dl tejfölt a végén.
A zöldségeket megmossuk és tetszőlegesen feldaraboljuk. Tálba tesszük a salátát, erre kerül a paradicsom, az uborka, a retek és az apró kockára vágott lilahagyma. A főtt tojást cikkekre vágjuk, és a zöldségek tetején szépen elrendezzük, majd a tonhaldarabokkal megszórjuk. Az egészet ízesítjük sóval, borssal, kevés citromlével. A végén tartármártással meglocsoljuk.
Tálaláshoz pirítós toast kenyeret készítünk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.