Elkészítés: A húst felszeleteljük, kissé kiklopfoljuk, majd félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk.
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, durvára lereszeljük, majd kinyomkodjuk. A krumplireszeléket a tormával és az étkezési keményítővel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk.
A húst először megforgatjuk a lisztben, majd a felvert tojásban, végül mindegyik szeletet megkenjük a krumplis masszával, jól rányomkodjuk, majd megfordítjuk a húst, és a másik oldalát is beborítjuk a krumplival.
Az olajat nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, és a húst 2 részletben, közepes lángon, oldalanként 4-5 percig sütjük, majd kivesszük, melegen tartjuk.
A körethez a pórét megtisztítjuk, felkarikázzuk. Az almát megmossuk, a magházat eltávolítjuk, húsát cikkekre vágjuk, a citromlével meglocsoljuk. A vajat nagyobb edényben felforrósítjuk, és a pórét megpároljuk benne. Hozzáadjuk az almát meg a kakukkfüvet, összepároljuk. Megszórjuk 1 evőkanál liszttel, majd felöntjük a tejszínnel és 1 dl vízzel. 5 percig főzzük, sózzuk, borsozzuk. A hússal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.