Elkészítés: A zöldségeket sós vízben megfőzzük, a burgonyát is apró kockára vágjuk, és pár perccel később a zöldségek mellé tesszük főni.
Egy edényben összekeverjük a tejfölt, mustárt, majonézt és az ízesítő hozzávalókat, majd beleszórjuk a kockára vágott almát és uborkát majd végül a leszűrt, lehűtött főtt zöldségeket.
A sonkatekercsekhez a túrót áttörjük burgonyanyomón, majd összekeverjük az ecetes reszelt tormával és a tejföllel, utána sózzuk, ha szükséges. Kiskanállal a sonkaszeleteket megtöltjük, összehajtjuk, és egymás mellé helyezzük egy tálon, amibe a franciasalátát előtte belesimítottuk.
A megmaradó tormakrémet egy kinyomóba töltjük, és a sonkaszéleket feldíszítjük. Paradicsomszeletekkel kirakjuk, majd egy kevés aszpikkal átkenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.