Elkészítés: A liszteket, a lenmagot, a sót és a cukrot összekeverem, rámorzsolom az élesztőt. Ráöntöm az étolajat. A vizet langyosítom, és a lisztre öntöm. Jól összedolgozom, és kb. 1,5 órát meleg helyen kelesztem.
A tésztát 4 részre osztom, bucikat formálok belőle, és kb. 2-2,5 cm vékonyra nyújtom. Miután kinyújtottam, még egy kicsit hagyom pihenni.
A tetejét megkenem tojásfehérjével, és rászórom a magokat, illetve a sajtot. Kb. 20-25 percig sütöm a sütő közepében nagy lángon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.