A karfiolt sós vízben megfőzzük, majd a vízből kivéve krumplinyomóval pépessé törjük. Vajat hevítjük, majd a lisztet belekeverve, állandó kavarás mellett megpirítjuk.
Beleöntjük a tejet és sűrűsödésig kevergetjük, majd lehúzzuk a tűzről. Belekeverjük a karfiolpürét, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük, beleszórjuk a reszelt sajtot.
Ha egy kicsit kihűlt, a tojássárgáját és a felvert habot is óvatosan közékeverjük. Kivajazott sütőformába önjük és 35-40 percig 180 fokos sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.