A tortilla hozzávalóit annyi langyos vízzel gyúrjuk össze, amennyitől rugalmas tésztát kapunk (kb. 2/3 bögre) – a laskatésztához hasonlóan. Letakarva 15 percet pihentetjük.
A tésztát négybe vágjuk, nagyon vékonyra kinyújtjuk, és éles késsel háromszögekre vágjuk.
A tepsit sütőpapírral béleljük, vékonyan megkenjük olajjal, rátesszük a tortilla chips-eket, azokat is megkenjük felületesen olajjal, sózzuk, és közepes hőmérsékleten, 3-5 perc alatt pirosra sütjük mindet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.