Elkészítés: A krumplikat megpucolom, a hagymát és a paprikákat karikára vágom, a fokhagymát és a petrezselymet aprítom.
Egy serpenyőben olajat hevítek, beleteszem a hozzávalókat, s lefedve párolom, időnként megmozgatom a serpenyőt (a keverést mellőztem, nem akartam összetörni a zöldségeket.) Közben a tojásokat felverem, öntök hozzá tejet, fűszerezem, összekeverem.
Amikor a zöldségek már megpuhultak, ráöntöm a tojást, időnként megkeverem, rázogatom, a széleit spatulával egyengetem.. Amikor már megszilárdult, kicsúsztatom egy tányérra.
Díszítem koktélparadicsommal és petrezselyemzölddel. Kenyérrel, vörösborral tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.