A sütés nélküli triplacsokis torta elkészítéséhez a kekszet késes aprítóba tesszük, és finomra daráljuk. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, és alaposan elkeverjük. A kekszet egy 24 cm átmérőjű, kapcsos tortaformába öntjük, elegyengetjük, és egy kanál segítségével alaposan lenyomkodjuk, összetömörítjük. Ezután a mélyhűtőbe tesszük pihenni, amíg elkészül az első réteg.
Az étcsokoládés réteghez egy tálba tesszük a mascarponét, hozzászitáljuk a porcukrot, és alaposan összekeverjük. Hozzácsorgatjuk a gőz felett megolvasztott étcsokoládét, és a 2 ek meleg vízben felolvasztott zselatint, és habverő segítségével alaposan összedolgozzuk. Közben belecsorgatjuk a tejszínt és a vaníliaaromát, és addig keverjük, amíg egynemű krémet kapunk. Elegyengetjük a réteget a kekszes alapon, majd a mélyhűtőbe tesszük, amíg elkészül a következő réteg.
Elkészítjük a tej- és fehér csokoládés réteget az étcsokoládés alapján. Minden réteg után a mélyhűtőbe tesszük a tortát. A fehér csokoládés réteg után egy éjszakát a hűtőben hagyjuk, majd szeletelés előtt egy meleg vizes ronggyal körbetekerjük a tortaforma oldalát 1-2 percre, azután óvatosan eltávolítjuk a forma oldalát. Szeletelve tálaljuk, csokoládékockákkal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.