Elkészítés: A hagymát 4 evőkanál margarinon megfonnyasztjuk, amíg aranybarna színű lesz. Hozzákeverjük a gombát, és még 5 percig együtt pároljuk, míg a gomba elfövi a levét. A salátát is hozzáadjuk, 2 percig dinszteljük együtt. Hozzáadjuk a paradicsomot és még 5–6 percig együtt főzzük az egészet. Sózzuk, borsozzuk, behintjük a liszttel, jól összekeverjük. Fokozatosan felöntjük a borral, kicsit együtt forraljuk, majd leöntjük a maradék 1,5 dl tejjel. Ízlés szerint fűszerezzük szerecsendióval, felforraljuk, majd félretesszük. A megdermedt puliszkából vizes tenyérrel vastag hengert formálunk, majd 4 hengerszeletet vágunk belőle, és pogácsa alakúra nyomkodjuk. 2 evőkanál margarinon mindkét oldalukat hirtelen világos aranybarnára sütjük. A tojásból a maradék margarinon tükörtojást készítünk. Tálaláskor a puliszkapogácsákra helyezzük, és közéjük öntjük a gombás mártást.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.