Elkészítés: A hagymát 4 evőkanál margarinon megfonnyasztjuk, amíg aranybarna színű lesz. Hozzákeverjük a gombát, és még 5 percig együtt pároljuk, míg a gomba elfövi a levét. A salátát is hozzáadjuk, 2 percig dinszteljük együtt. Hozzáadjuk a paradicsomot és még 5–6 percig együtt főzzük az egészet. Sózzuk, borsozzuk, behintjük a liszttel, jól összekeverjük. Fokozatosan felöntjük a borral, kicsit együtt forraljuk, majd leöntjük a maradék 1,5 dl tejjel. Ízlés szerint fűszerezzük szerecsendióval, felforraljuk, majd félretesszük. A megdermedt puliszkából vizes tenyérrel vastag hengert formálunk, majd 4 hengerszeletet vágunk belőle, és pogácsa alakúra nyomkodjuk. 2 evőkanál margarinon mindkét oldalukat hirtelen világos aranybarnára sütjük. A tojásból a maradék margarinon tükörtojást készítünk. Tálaláskor a puliszkapogácsákra helyezzük, és közéjük öntjük a gombás mártást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.