Elkészítés: 12,5 dkg margarint a liszttel, a sütőporral, 15 dkg cukorral, 1 egész tojással és a kakaóporral összegyúrunk. Szilva nagyságú gombócokat formálunk a tésztából, amit közepes méretű, olajjal és zsemlemorzsával kikent tepsibe szétrakosgatunk. A tepsibe rakott golyókra az alábbi, hidegen kikevert túrómasszát. A megmaradt 12,5 dkg margarint kikeverjük a 4 tojássárgájával, a 15 dkg cukorral és a vaníliás cukorral. Beledolgozzuk a túrót, a vaníliás pudingport, a citrom reszelt héját, végül a tojásfehérjék keményre vert habját. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon megsütjük. A tésztát a tepsiben hagyjuk kihűlni, majd meghintjük porcukorral, és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.