Elkészítés: A palacsintatésztához a 2 tojást kézi habverővel felverjük. Hozzáadjuk a mandulalikőr, a cukrot, 3 csomag vaníliás cukor, a tejet, az 1 kávéskanál szódabikarbónát és a fahéjat, végül a lisztet. Majd ha sima a tészta, az olajat is hozzákeverjük. Forró serpenyőben, kevés olajjal kisütjük.
A töltelékhez 4 dl tejből sűrű pudingot főzünk 6 evőkanál mézzel és a vaníliás cukorral. Ha kész, hozzáadjuk a túrót. Elkeverjük, hozzáadjuk a meghámozott kivit, majd krémesre turmixoljuk. Megkóstoljuk, és aki igényli, az még édesíthet rajta.
A palacsintákat megtöltjük a túrós krémmel, feltekerjük. A díszítéshez összeturmixoljuk a kivit a cukorral és a likőrrel, majd ezt a gyümölcsszószt kínáljuka palacsintákhoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.