A túrómasszához tegyünk minden hozzávalót egy nagy keverőtálba, és konyhai robotgéppel jól keverjük össze.
Az előkészített sütőlemezre helyezzünk megfelelő nagyságú sütőkeretet, tegyük bele a túrómasszát, a tetejét simítsuk el.
A morzsolt tésztához a hozzávalókból a robotgéppel, a keverőtálban – először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a közepes fokozaton – készítsünk nagyobb szemű morzsát.
A tésztamorzsából egy-egy evőkanálnyit nyomjunk össze, és felhőszerűen, foltokban osszuk el a túrómasszán.
Tegyük a sütőlemezt az előmelegített sütő (elektromos sütő: 180°C) alsó rácsára és süssük a süteményt körülbelül 60 percig.
Az édességet a kikapcsolt sütőben, kissé nyitott sütőajtóval, kb. 20 percig pihentessük, utána a süteményrácsra tett sütőlemezen hagyjuk kihűlni. Szeleteljük fel a tálaláshoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.