Elkészítése: Keverjük össze csomómentesen a lisztkeveréket, a tojást, a tejet, 2 ml édesítőt, a sót, és 15 percet pihentessük hűtőben. Süssünk belőle öt palacsintát kevés olívaolajon. A túrót keverjük össze a joghurttal, 5 ml édesítővel, reszeljük rá egy félbevágott narancs héját,
és facsarjuk rá a levét. Keverjük szép krémesre, majd töltsük be vele a palacsintákat.
Az öntethez pucoljunk meg két narancsot, kockázzuk fel, és közepes lángon főzzük fel a fruktózzal, a fahéjjal és a víz felével. Reszeljük bele fél narancs héját, és facsarjuk rá a levét. Sűrítsük be a maradék vízben elkevert keményítővel.
Öntözzük meg a palacsintát a forró szósszal, fontos, hogy melegen tálaljuk.
Tápanyagtartalom:
Energia: 274 kcal
Fehérje: 20,1 g
Zsír: 12 g
Szénhidrát: 5,1 g
Élelmi rost: 7,1 g
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.