Elkészítés: Először törjuk fel a tojásokat és válasszuk el a sárgáját a fehérjétől. Fontos, hogy a 2 tojásnak csak az egyik sárgájára lesz szükség. Egy tálba beletesszük a tojássárgáját, a gyümölcscukrot, az édesítőt, és jól elkeverjük. Miután szép fényes lett a tojásos masszánk, akkor beletesszük a tejet, és ezzel is jól elkeverjük. A tej segítségével kapunk egy nagyon híg masszát, viszont nem lesz sokáig ilyen, mivel beletesszük a zabpehelylisztet és a sütőport. Amikor csomómentesre kikevertük, felverjük a tojásfehérjéket és lassú, óvatos mozdulatokkal hozzákeverjük a tésztához. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. Veszünk egy kisebb sütőtálat és kiolajozzuk, majd megszórjuk zabkorpával. Beleöntjük a tésztát, és kb. 45 percig sütjük. A tészta tetejéte úgy készítjük el a túrós–cseresznyés krémet, hogy egy tálban összekeverjük először a túrót, a tejet és a dzsemet, és amikor már látjuk, hogy szép sima, hozzáadjuk az apróra vágott aszalt cseresznyét. Fontos, hogy akkor tegyük rá a krémet a tésztára, amikor kihűlt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.