A túrós csusza elkészítéséhez elsőként a tésztát sós vízben megfőzzük.
Közben egy serpenyőben a felvágott szalonnát megsütjük, a felét félrerakjuk. A diót késsel feldaraboljuk.
A serpenyőbe tesszük a tésztát, összekeverjük a pirított szalonna felével.
Tányérra szedjük a tésztát, teszünk rá túrót, kanalazunk rá tejfölt és rászórjuk a sült szalonna másik felét, majd a pirított diót. Sóval, borssal ízesítjük.
Megjegyzés
Egy majdnem hagyományos csusza, egy apró csavarral. A végén a sült szalonna mellett még dió is került rá. A receptet hobbychef küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.