Elkészítés: Egy kb. 20X30 cm-es tepsit kivajazunk, meghintjük a zsemlemorzsával, beleteszünk 2 palacsintát, nem baj, ha középen egy kicsit takarják egymást. Erre jön a túrótöltelék 1/3 része, erre kerül 2 palacsinta, a diótöltelék fele, palacsinta, rá lekvár, palacsinta, megint palacsinta, dió, palacsinta, rá reszelt csoki, újra placsinta, a túró, és a végén palacsinta.
A tojások sárgáját, a lisztet vagy keményítőt és a tejfölt jól összekeverjük, és a tetejére simítjuk. Közepesen meleg sütőben addig sütjük, amíg a teteje pirulni kezd. Akkor kivesszük, a tojásfehérjéből vert habot
rásimítjuk, és azzal is sütjük egy kicsit.
Langyosan tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.