Elkészítés: A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, a vaníliás
cukorral, a citromhéjjal és a margarinnal, majd hozzáadjuk a langyos tejet.
Egy tűzálló tálat jól kikenünk margarinnal, egy réteg felkarikázott kiflit teszünk bele, és a tejes keverékkel megöntözzük. Erre jön egy réteg túró és szeletelt alma, majd a sorokat ismételjük úgy, hogy a tetején kifli legyen, amit vékonyan pikáns lekvárral megkenünk. A tojásfehérjét
kemény habbá verjük, ebbe is teszünk 1-2 evőkanál lekvárt, és a habot a kifli tetejére halmozzuk.
Kb. 150-180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.