Elkészítés: A tortabevonót felolvasztom és összekeverem a corn flakes-szel. Ezt az általam választott hőálló tálba nyomkodom.
A joghurtot összekeverem a porcukorral, a vaníliás cukorral és az expressz zselatin fix-szel. (Ha ez esetleg nincs otthon, tökéletes a sima zselatin. Ebben az esetben a joghurtot és a cukrot összefőzzük, majd a zselatint akkor keverjük hozzá, amikor már langyos, és sűrűsödésig keverjük.) Ezek után hozzákeverjük a túrót, amit előzetesen szitán áttörünk. Akinek kevés ideje van, villával érdemes próbálkozni.
Időközben felverjük a habtejszínt, és a hideg masszához óvatosan hozzákeverjük. (Figyelem: sima zselatin használata után várjuk meg, míg a massza kihűl, hogy össze ne essen a hab.)
Ezek után a joghurtos-túrós krémet a con flakes-es csokira borítom, és beteszem a hűtőbe, kicsit hagyom dermedni.
Amint elég dermedt a teteje ahhoz, hogy ne süllyedjenek bele a gyümölcsök, megpakoljuk. (Én ribizlit és nektarint választottam a díszítéshez, hogy kicsit ellensúlyozza az édes ízeket.) Ezt követően leöntjük a langyos tortazselével, újra a hűtőbe tesszük, és hagyjuk dermedni.
Néhány órára szüksége van a dermedéshez, de nagyon finom és szuperkönnyű sütemény készül belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.