Morzsoljuk az élesztőt 1 dl langyos tejbe, majd adjunk hozzá 1 ek porcukrot, és futassuk fel. A lisztet melegítsük meg, szitáljuk át 1 csipet sóval, nyomjunk a középébe mélyedést. Öntsük bele a felfuttatott élesztőt, adjuk hozzá a megmaradt porcukrot, a tojást, a puha vajat, valamint a megmaradt tejet. Dagasszuk a tésztát 20 percig, majd letakarva kelesszük a duplájára.
A málnaszószhoz olvasszuk fel a málnát a cukorral, majd kevergetve főzzük mártás sűrűségűre. Passzírozzuk át egy szitán, majd tegyük félre. Nyújtsuk a tésztát 20 x 40 cm-es téglalappá, és fektessük tepsibe. A krémtúró hozzávalóit keverjük simára botmixerrel. Vonjuk be a tésztalapot a krémtúróval, majd a málnás öntet felével. Kelesszük a süteményt további 20 percig, majd süssük 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig.
A vaníliás réteghez forraljuk fel a tejet a kétféle cukorral és az aromával. Néhány kanálnyit keverjünk simára a pudingporral. Közepes lángon főzzük sűrűre. Hagyjuk kissé kihűlni, majd adjuk hozzá a tojások sárgáját. A fehérjéket verjük lágy habbá 1 csipet sóval, majd forgassuk a vaníliás alapba. Kenjük át a süteményt a vaníliás krémmel, majd süssük további 20 percig. Vegyük ki, hagyjuk kissé kihűlni, majd a málnaszósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.