Elkészítés: A tésztához a vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a citrom héját, a 3 tojás sárgáját, a sütőporral elkevert lisztet és a tejet, majd kézi robotképpel 3 percig keverjük. Utána felverjük a tojásfehérjéket (kis sót rakunk bele!), és óvatosan a lisztes masszába keverjük. Kivajazott formába öntjük a tésztát, tetejét megszórjuk a málnával, majd 150 fokon légkeveréses sütőben (simában 175 fokon) kb. 45 percig sütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.
A krémhez a vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, belerakjuk a citrom héját és levét, valamint a túrót is, majd simára keverjük. Az egyik tortalapra kenjük, megszórjuk a málnával, majd ráhelyezzük a másik lapot is. Ízlés szerint megszórhatjuk a tetejét porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.