Elkészítés: A palacsintatésztát a szokásos módon kikeverjük, elkeverjük az olajjal is, pihentetjük kb. fél órát, majd az első palacsintához megkenjük a palacsintasütőt olajjal, a többit nem szükséges, mert a tésztában lévő olaj elég a többi tészta sütéséhez. A palacsintákat kisütjük.
A túrót áttörjük, elkeverjük a tojások sárgájával és a fűszerekkel, utoljára a kemény tojáshabot lazán beleforgatjuk. A palacsintákat megtöltjük, feltekerjük.
A magozott cseresznyét feltesszük csipet sóval, szegfűszeggel, citromhéjjal és annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Kikeverjük a tejfölt a cukorral és a liszttel, keverünk hozzá kevés forró cseresznyelevet is, és a forrásban lévő cseresznyéhez kevergetjük, egyet forralunk rajta. Ízesítjük vaníliával, mandulakivonattal, citromlével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.