Elkészítés: 4 tojásból piskótát sütök. Elõször a fehérjét verem fel egy csipetnyi sóval kemény habbá, majd hozzáadom a sárgáját, beleszitálom a négy púpozott evõkanálnyi lisztet, amit összekevertem a szódabikarbónával. Sütõpapírral bélelt, nagy gáztepsiben megsütöm, amíg szép rózsaszín lesz a teteje, majd gyorsan kiveszem, lehúzom róla a papírt és egy tiszta konyharuhára borítom, felcsavarom. Többször is ki-be csavargatom, hogy megtartsa a formáját. Ha már kihûlt, megkenem sárgabaracklekvárral. A túrótöltelékhez a túrót szitán áttöröm, hozzáadok 10 dkg porcukrot, citromhéjat, a tejszínhabpótló port felverem 1 dl tejszínnel, majd hozzáadom a túrós masszát. Együtt verem tovább, amíg jó habos lesz az állaga. A lekvárra kenem a túrós masszát, szorosan felgöngyölöm, s ha marad a krémbõl, kívül is bevonom vele a süteményt. Egy-két órára hûtõbe teszem, hogy összeérjenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.