A szilvát kimagozzuk és a nagyobbakat negyedeljük. A meghámozott alma magházát kiszúrjuk, majd a félbevágott gyümölcsöket a domború felükön bevagdossuk.
A tésztához konyhai robotgép gyúrópálcájával összekeverjük a túrót, a tejet, az olajat, a cukrot és a vaníliás cukrot, végül beledolgozzuk a sütőporral és a sóval elkevert lisztet. A tésztát áttesszük deszkára, kézzel jól átgyúrjuk, majd kinyújtjuk.
A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A tésztát tapadásmentes vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük. Az egyik felét sűrűn kirakjuk a szilvával, a másikat a felezett, bevagdosott almával, majd a süteményt készre sütjük kb. 40 perc alatt. Fahéjas porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.