Elkészítés: A müzlit konyhai aprítóval ledaráljuk, és hozzákeverjük a xilitet, az olvasztott vajat és a kakaóport. A talphoz elkészített tésztát egy alufóliára nyomkodjuk, majd desszertgyűrűkkel kiszúrjuk őket, ezek fogják lezárni a desszertünket.
A túrót a xilittel, a vanília-esszenciával és tejszínnel elkeverjük, botmixerrel krémessé varázsoljuk. A zselatint kevés vízzel felmelegítjük, és óvatosan a túrós-tejszínes krémbe keverjük.
A meggyet a levével és xilittel kicsit felmelegítjük, majd hozzáadjuk a zselatint, és még egy kicsit melegítjük, de nem forraljuk fel.
A desszertgyűrűkbe a tészta tetejére teszünk a túrós krémből, majd néhány percre hűtőbe tesszük. Kivesszük, és a meggyes zselét tesszük a krém tetejére, ezután szintén hűtjük dermedésig, hogy ne keveredjenek a rétegek. Majd ismét egy túrós réteget teszünk a meggyzselére, és azt is megdermesztjük.
A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk és a 2. túrós réteg tetejét vékonyan bevonjuk vele. 1 éjszakára hűtőbe tesszük a desszertgyűrűket, másnap kivesszük a sütiket és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.