Elkészítés: A müzlit konyhai aprítóval ledaráljuk, és hozzákeverjük a xilitet, az olvasztott vajat és a kakaóport. A talphoz elkészített tésztát egy alufóliára nyomkodjuk, majd desszertgyűrűkkel kiszúrjuk őket, ezek fogják lezárni a desszertünket.
A túrót a xilittel, a vanília-esszenciával és tejszínnel elkeverjük, botmixerrel krémessé varázsoljuk. A zselatint kevés vízzel felmelegítjük, és óvatosan a túrós-tejszínes krémbe keverjük.
A meggyet a levével és xilittel kicsit felmelegítjük, majd hozzáadjuk a zselatint, és még egy kicsit melegítjük, de nem forraljuk fel.
A desszertgyűrűkbe a tészta tetejére teszünk a túrós krémből, majd néhány percre hűtőbe tesszük. Kivesszük, és a meggyes zselét tesszük a krém tetejére, ezután szintén hűtjük dermedésig, hogy ne keveredjenek a rétegek. Majd ismét egy túrós réteget teszünk a meggyzselére, és azt is megdermesztjük.
A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk és a 2. túrós réteg tetejét vékonyan bevonjuk vele. 1 éjszakára hűtőbe tesszük a desszertgyűrűket, másnap kivesszük a sütiket és tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.