Elkészítés: A puha margarint a többi hozzávalóval összegyúrom, szép fényes tésztát kapok, ami elválik az edény falától. Gombóccá formálom, és fél órára a hűtőbe teszem.
A túrós töltelékhez a túrót krumplinyomón áttöröm, a többi hozzávalót belekeverem.
Egy 28 cm-es kapcsos tortaformát kis margarinnal kikenek, és a tésztát belenyomkodom úgy, hogy legyen 1 cm-es pereme.
A sütőt 180 fokra előmelegítem.
A nyers tésztára ráöntöm a túrós tölteléket, és szépen kör alakban áfonyával és koktélcseresznyével díszítem. Legalább 60 percig sütöm.
Ez idő alatt elkészítem a főzős vaníliás pudingot. Ha ilyen széles formába sütjük, elfér rajta dupla mennyiségű puding is.
Ha megsült a süti, rákanalazzuk még melegen a vaníliapudingot, elsimítjuk, majd lehűtjük és kakaóport hintünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.