Elkészítés: A zsömléket félbevágom, kivájom a belsejét. A belsejével együtt tejbe áztatom, hogy jól megszívja magát. A narancs és a citrom héját lereszelem, levüket kifacsarom. A túrót, a tojásokat jól összedolgozom, hozzáöntöm a citrom- és narancslevet, belekeverem a reszelt héjakat, és a kinyomkodott zsömlebelsőt is. Ezután édesítem (akár édesítőszerrel is), és hozzáadom a csokicseppeket is. Mi szeretjük jó csokisan, úgyhogy sokat teszek bele. Alaposan átkeverem még egyszer.
Egy kuglófformát kivajazok, beszóróm kristálycukorral, majd kibélelem a kinyomkodott zsemlék felével (belsejével kifelé szoktam, de ez igazából mindegy). Ráadagolom a túrós tölteléket, majd befedem a maradék kinyomkodott zsömlével, és kevés cukorral meghintem. Forró sütőbe teszem, addig sütöm, míg a teteje megpirul. Kicsit meg is nő, erre figyeljetek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.