Elkészítése: A vajat a csokoládéval együtt felolvasztjuk vízgõz fölött. Belekeverjük a kukoricapelyhet. Egy sütõpapírt vagy alufóliát vajjal megkenünk és rányomunk 12 csokis halmocskát... A megmaradt kukoricás masszát beletöltjük, és jól lenyomkodjuk. A hûtõbe tesszük. A zselatint fél dl vízben feloldjuk, és állni hagyjuk. A cukrot a tojássárgákkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citromlevet és az áttört túrót. A tejszínt kemény habbá verjük. A zselatint kis lángon folytonos keverés mellett felolvasztjuk, majd ha már nem forró, néhány evõkanál túrómasszát elkeverünk benne. Ezután összeforgatjuk a maradék túrómasszával és a tejszínhabbal. A krém egyik felét a kukoricás alapra kenjük. Rátesszük a cseresznyét és erre a megmaradt túrókrémet. A tortát legalább 1 órára hûtõbe tesszük, végül feldíszítjük a csokis kukoricahalmokkal. Nagyon mutatós. Valentin-nap alkalmából szív alakú formában szoktam elkészíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.