Elkészítés: A húst jóféle házi füstölt szalonnával tűzdeljük, sózzuk, borsozzuk. A zsíron minden oldalát elősütjük. Kiszedjük a húst, és a zsírban a hagymát és a szeletelt zöldségeket félig lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, az egész borsot, a babérlevelet, a kakukkfüvet és a szalonna bőrét. Az egészet tovább pirítjuk, majd megszórjuk liszttel, felengedjük a borral és a csontlével. Hozzáadjuk a narancs levét és a lekvárt. Visszatesszük bele a húst, és készre főzzük.
Mikor a hús megpuhult, kiszedjük, a mártás átpaszírozzuk. A húst felszeleteljük, és a mártással nyakon öntjük. Burgonyakrokettel vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.