Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, lapot nyújtunk belőle, majd egy margarinnal megkent és liszttel meghintett tepsi hátán megsütjük. Elkészítjük a diós vagy a mogyorós piskótalapot. A krémhez a tojások sárgáját gőz fölött a porcukorral és a kakaóval nagyon sűrű krémmé kikavarjuk, amikor kihűlt, hozzáadjuk a margarint. Alulra jön a keserűmandulás lap, rákenjük a krémet, a krémre tesszük a piskótalapot. Végül csokoládémázzal vonjuk be a piskótát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.