Előkészítés: A rizstésztát kb. 10 percre forró vízbe áztatjuk. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük. A bazsalikom levélkéit lecsipkedjük, 4-5 levelet félreteszünk, a többit összevágjuk.
Elkészítés: A tésztát leszűrjük, letakarjuk, és félretesszük. Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a fokhagymát. Belekeverjük a cukrot, és megolvasztjuk. Hozzáadjuk a garnélákat, és kevergetve 5 percig pirítjuk. Ráöntjük a zöldséglevest, a szójaszószt, és felforraljuk. A tésztát tálba szedjük, ráöntjük a garnélákat a levével együtt, és összeforgatjuk a vágott bazsalikommal. Ízlés szerint még szójaszósszal ízesítjük, és a félretett bazsalikomlevelekkel díszítjük. Tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 420 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.