Előkészítés: A rizstésztát kb. 10 percre forró vízbe áztatjuk. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük. A bazsalikom levélkéit lecsipkedjük, 4-5 levelet félreteszünk, a többit összevágjuk.
Elkészítés: A tésztát leszűrjük, letakarjuk, és félretesszük. Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a fokhagymát. Belekeverjük a cukrot, és megolvasztjuk. Hozzáadjuk a garnélákat, és kevergetve 5 percig pirítjuk. Ráöntjük a zöldséglevest, a szójaszószt, és felforraljuk. A tésztát tálba szedjük, ráöntjük a garnélákat a levével együtt, és összeforgatjuk a vágott bazsalikommal. Ízlés szerint még szójaszósszal ízesítjük, és a félretett bazsalikomlevelekkel díszítjük. Tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 420 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.