Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk. A kenyérszeleteket átlósan félbevágjuk, a tálban elrendezzük, és a puha vajat elosztjuk rajtuk.
Habosra keverjük a tojásokat, a tejszínt, a tejet és a cukrot. A keveréket a kenyérre locsoljuk, majd 15 percig pihentetjük, hogy a folyadékot magába szívhassa.
Végül 180 fokra előmelegített sütő középső részén 45 percig sütjük. Akkor jó, ha szép aranyszínű, és a tejszínes keverék kissé megszilárdult. Friss bogyós gyümölccsel, porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.