Egy tálba tesszük a tejet, a tojást, a lekvárt, a gyömbért, a fahéjat, valamint egy csipet sót, és az egészet kézi habverővel elkeverjük.
A cukor és a vaj összemelegítésével sötét karamellt készítünk, felöntjük a tejszínnel, és addig kevergetjük, amíg a cukor teljesen fel nem olvad. Ekkor lassan csurgatva a tojásos keverékhez öntjük, közben folyamatosan kevergetjük.
Ebbe a masszába forgatjuk bele a kenyérkockákat óvatosan. Fél órát állni hagyjuk. Vajjal kikent muffinformákba adagoljuk, és közepesen forró sütőben aranybarnára sütjük.
A csokiszószhoz a tejszínt felforrósítjuk, és a feldarabolt csokira öntjük. Addig kevergetjük, amíg teljesen fel nem olvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.