Elkészítése: 40 dkg lisztet 25 dkg vajjal, 20 dkg áttört főtt burgonyával, 1 csomag sütőporral deszkán jól összedolgozunk, majd ízlés szerint sót, 1/2 dl tejfelt és 1 egész tojást gyúrunk még hozzá. Hideg helyen pár órát pihentetjük, s utána, mint a leveles tésztákat, négyszer-ötször nyújtjuk és hajtjuk, mindenkor megkenve kevés tejjel összekevert egész tojással. Legvégül kisujjnyi vastagra nyújtjuk, és középnagy pogácsavágóval kiszúrjuk. Tojással megkenjük, és fél óra múlva közepes tűznél szép pirosra sütjük. Igen jó teához és hidegbüféhez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.