Elkészítés: A pontyól lefejtjük a bőrét, majd 3 cm-es kockákra vágjuk. Besózzuk, borsózzuk, és a hűtőbe tesszük kb. 3 órára.
Egy tepsibe tesszük a vajat, sütőben felmelegítjük, és beleforgatjuk a haldarabokat. A tetejére tejfölt kenünk, és betesszük sülni. Kb. fél óra múlva kivesszük a tepsit, és megforgatjuk a haldarabokat, megint bekenjük tejföllel, és visszatesszük sülni.
Amikor szép színe van és puha a hal, kivesszük a sütőből. Kenyérrel kínáljuk, vagy ízlés szerinti köretet lehet adni mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.