Elkészítés: A vajbabot enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük. Ezután a kiterített sonkaszeleteket egyesével megtöltjük vajbabbal, majd feltekerjük, és egy tűzálló tálba lerakjuk őket egymás mellé. Majd megszórjuk egy kevés paprikás liszttel (ez felszívja sülés közben a vizet, és nagyon finom szaftja lesz). A tojást a tejföllel, a kaporral, sóval, a reszelt sajttal összekeverjük, majd a sonkatekercsekre öntjük. Ezután középmeleg sütőbe toljuk, és aranybarnára sütjük. Rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.