Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral kikeverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóval, lassan hozzáöntjük a tésztához. A tojások fehérjét a vízzel kemény habbá verjük, és óvatosan hozzákeverjük a tésztához. Elkeverjük benne a durvára vágott diót. Sütőpapírral bélelt tortaformában, forró sütőben megsütjük.
A krémhez 3 evőkanál lisztet simára keverünk 1 tojással és 3 dl tejjel. Lassú tűzön sűrűre főzzük. A margarint kikeverjük 18 dkg porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral. A kihűlt krémmel összekeverjük, és megtöltjük vele a tésztát.
Tetejét tetszés szerint díszítjük pár darab kandírozott virágszirommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.