Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott, de nem meleg margarint, jól kidolgozzuk. A sütőport a liszttel és darált mákkal összekeverjük, hozzáadjuk a masszához, majd apránként a tejet és a citrom reszelt héját és levét.
A tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, az oladalát margarinnal kikenjük, beleöntjük a tésztát, és 180 fokra melegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A krémhez a pudingporokat a cukorral és a tejjel simára keverjük, majd sűrűre főzzük, kihűtjük, majd a margarinnal habosra keverjük.
A tortát 3 részre vágjuk, és a krémmel betöltjük.
A csokoládét olajjal mikróban felolvasztjuk, és a tortára kenjük. Díszíthetjük az előzőleg félrtett krémmel, mákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.