Elkészítés: A sütőt bekapcsoljuk és 180 fokra előmelegítjük. Egy kisebb tepsit kibélelünk zsírpapírral, majd félretesszük.
A tojások fehérjét jó kemény habbá verjük, és hozzáadjuk kanalanként a szódabikarbónával elkevert lisztet és az édesítőszert. Határozott mozdulatokkal pillanatok alatt összekeverjük, beleöntjük az előzőleg kibélelt tepsinkbe, és berakjuk a sütőbe. Kb. 15 perc alatt tűpróbáig sütjük. Ha kész, hűvősre tesszük, hamar kihűl.
Közben a vizet felmelegítjük a mikróban, majd elkeverjük 1 evőkanál instant kávéval, és ha már langyos a tésztánk, jól meglocsoljuk vele, de el azért ne áztassuk.
Utána a szokásos módon megfőzzük a pudingot a 3,5 dl tejjel és az édesítőszerrel, majd a kész tésztánk tetejére öntjük, és jól lehűtjük.
Tálaláskor kakaóport szórunk a tetejére. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.